Busabonnement met korting

De gezamenlijke scholen in Zeeland, gebundeld in de Stichting Scholierenvervoer Zeeland, hebben een contract afgesloten met de vervoerders. U kunt zodoende via school een abonnement aanschaffen, dat voordeliger is dan wanneer u het rechtstreeks bij het vervoersbedrijf aanschaft. Als u via school een abonnement koopt, helpt dat bovendien om de kwaliteit van het vervoer te bewaken en waar mogelijk te verbeteren.

 

Abonnementsmogelijkheden

Via school kunnen drie soorten abonnementen aangeschaft worden: voor een schooljaar of een examenjaar dan wel een winterabonnement. Daarbij kan uw voordeel oplopen tot circa 15%.

 

Aanvragen abonnement

Voor dat u voor uw kind(eren) een abonnement aanvraagt, is het noodzakelijk dat uw kind(eren) in het bezit is/zijn van een persoonlijke OV-chipkaart. Deze kan aangevraagd worden via ov-chipkaart.nl.

 

Het aanvragen van een abonnement gaat vervolgens digitaal via de site van Stichting Scholierenvervoer Zeeland:

 

scholierenvervoerzeeland.nl

 

Tijdens het aanvragen moet u de persoonlijke OV-chipkaart en deze brief bij de hand houden. Het abonnement (product) wordt gekoppeld aan de persoonlijke OV-chipkaart.

Informatie over sterwaarde, zonenummer en de kosten van het abonnement worden u getoond tijdens het aanvragen van het abonnement op bovengenoemde site.

 

Betaling

De abonnementen dienen betaald te worden aan de school. Betalingsmogelijkheden worden u getoond aan het eind van de aanvraagprocedure.

 

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft over het busabonnement kunt u contact opnemen met mevrouw M.A. van der Weele - de Does, telefoon 0118 65 21 00 en e-mail

 

Informatie over actuele vertrektijden

Er zijn diverse manieren om de actuele vertrek- en aankomsttijden van een buslijn direct op te vragen. Download hier de flyer.