CSW Beweegt

CSW Beweegt!

 

CSW beweegt is een programma opgezet door docenten van de sectie bewegingsonderwijs. Docenten bewegingsonderwijs van de drie CSW-locaties zijn hierbij ingezet en uiteraard ook leerlingen. Het doel van dit programma is om zoveel mogelijk mensen te activeren om meer te bewegen op een ludieke en humoristische manier. Stilzitten doen we namelijk allemaal te veel in deze lock-down! Deelname is daarom niet alleen voor leerlingen maar ook voor ouders, broertjes, zusjes, opa, oma, vrienden en iedereen die hier enthousiast van wordt. 

Dinsdag 26 januari om 10.45 uur is de Kick-off met een humoristisch “teaser filmpje”. We hebben twee oud CSW-leerlingen gevraagd een script te maken en de film op te nemen (via hun eigen bedrijf Percy’s) met leerlingen en collega’s. Na de “teaserfilm” worden er wekelijks twee beweeguitdagingen (challenges) gedeeld via het YouTube kanaal, Instagram en Tiktok. 

Net zo enthousiast geworden als de docenten bewegingsonderwijs? Volg ons dan op de social media en beweeg mee, de leukste inzending van iedere challenge ontvangt een prijs!