Huiswerkklas

StudiePro Huiswerkklas

StudiePro is gespecialiseerd op het gebied van aanvullend onderwijs en organiseert in samenwerking met CSW een huiswerkklas in school.

Deze klas richt zich specifiek op het doen (leren en maken) van huiswerk en het leren concentreren en wordt na lestijd georganiseerd voor alle leerlingen van CSW Bestevaêr.

 

Goede begeleiding

In de huiswerkklas worden leerlingen na hun laatste lesuur ontvangen in het lokaal 218 van CSW Bestevaer.  Bij binnenkomst krijgen zij iets te drinken met wat lekkers erbij. Daarna wordt er in alle rust en geconcentreerd aan het huiswerk gewerkt. In het geval leerlingen problemen ondervinden dan staat de locatiecoördinator dhr. Van Meerkerk klaar om vragen te beantwoorden en het maakwerk te controleren.

 

Examenbegeleiding/ examentraining

Zit uw zoon en/of dochter dit jaar in zijn of haar examenjaar en kan hij/zij hier wel wat extra hulp bij gebruiken? Dan kunt u bij StudiePro terecht voor aanvullende examenbegeleiding. StudiePro kan leerlingen die examen doen het gehele jaar door ondersteunen in het voorbereiden van de examens. De begeleiding wordt geboden door professionele en enthousiaste begeleiders, zij zorgen ervoor dat er op tijd gestart wordt met het leren van de toetsen en dat hiervoor een goede planning gemaakt wordt. Ook is er de mogelijkheid extra uitleg te krijgen in probleemvakken en vindt er begeleiding plaats in het leren leren. 

Voor wie?

  • Voor leerlingen die moeite hebben met het plannen en vooruitkijken naar de SE-weken en het Centraal examen.
  • Voor leerlingen die niet goed weten hoe ze zichzelf kunnen voorbereiden op de examens.
  • Voor leerlingen die nog moeite hebben met een bepaald vak.
  • Voor leerlingen die spanning en stress ervaren in het examenjaar.
  • Voor leerlingen die wat extra zelfvertrouwen kunnen gebruiken.

 

Bijles en huiswerkbegeleiding

Naast huiswerkbegeleiding kunt u ook bij StudiePro terecht voor intensievere huiswerkbegeleiding en bijlessen. Voor meer informatie surft u naar: www.studiepro.nl 

 

Openingstijden huiswerkklas

De huiswerkklas op CSW Bestevaer wordt iedere maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag georganiseerd en start na het 6e lesuur (14.15 uur tot 16.45 uur). Leerlingen zijn verplicht minimaal één uur aanwezig te zijn en mogen pas na dat uur vertrekken als ze kunnen aantonen dat het huiswerk voor de volgende dag naar behoren is gemaakt.

 

Kosten

De kosten van de huiswerkklas bedragen € 90,00 per maand en worden maandelijks door StudiePro in rekening gebracht.

Vakantieperiodes worden door StudiePro niet in rekening gebracht. U betaald een maandtarief  (€90,00) gebaseerd op 38 onderwijsweken, verdeeld over 10,5 maand. Een vakantie in een bepaalde maand leidt daarom niet tot een lager maandtarief.

U kunt de huiswerkklas maandelijks opzeggen voor de 1e van iedere maand met een opzegtermijn van 1 maand.

 

Inschrijven

U kunt uw zoon en/of dochter aanmelden voor de huiswerkklas door het inschrijfformulier op de website in te vullen: https://studiepro.nl/inschrijfformulier-studiepro/

 

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met StudiePro tel: 06-38 68 95 49  of per mail: administratie@studiepro.nl

of

Mevrouw S. Adriaanse, ondersteuningscoördinator CSW Bestevaêr 

e-mail: ade@cswalcheren.nl.