Huiswerkklas

StudiePro Huiswerkklas

StudiePro is gespecialiseerd op het gebied van aanvullend onderwijs en organiseert in samenwerking met CSW een huiswerkklas in school.

Deze klas richt zich specifiek op het doen (leren en maken) van huiswerk en het leren concentreren en wordt na lestijd georganiseerd voor alle mavo (klas 1 t/m 4), havo- en vmbo- leerlingen van klas 1 en 2.

 

Goede begeleiding

In de huiswerkklas worden leerlingen na hun laatste lesuur ontvangen in het lokaal 207 van CSW Bestevaer.  Bij binnenkomst krijgen zij iets te drinken met wat lekkers erbij. Daarna wordt er in alle rust en geconcentreerd aan het huiswerk gewerkt. In het geval leerlingen problemen ondervinden dan staat de locatiecoördinator mw. Strobos klaar om vragen te beantwoorden en het maakwerk te controleren.

Naast huiswerkbegeleiding kunt u ook bij StudiePro terecht voor bijlessen. Voor meer informatie surft u naar: www.studiepro.nl 

 

Openginstijden huiswerkklas

De huiswerkklas op CSW Bestevaer wordt iedere dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag georganiseerd en start na het 6e lesuur (14.15 uur tot 16.45 uur). Leerlingen zijn verplicht minimaal één uur aanwezig te zijn en mogen pas na dat uur vertrekken als ze kunnen aantonen dat het huiswerk voor de volgende dag naar behoren is gemaakt.

 

Kosten

De kosten van de huiswerkklas bedragen € 65,00 per maand en worden maandelijks door StudiePro in rekening gebracht.

Vakantieperiodes worden door StudiePro niet in rekening gebracht. U betaald een maandtarief  (€65,00) gebaseerd op 38 onderwijsweken, verdeeld over 9,5 maand. Een vakantie in een bepaalde maand leidt daarom niet tot een lager maandtarief.

U kunt de huiswerkklas maandelijks opzeggen voor de 1e van iedere maand met een opzegtermijn van 1 maand.

 

Inschrijven

U kunt uw zoon en/ of dochter aanmelden voor de huiswerkklas door een ingevuld en ondertekend inschrijfformulier:

* Terug te sturen per e-mail naar info@studiepro.nl;

* Per post op te sturen naar het Noordpoortplein 3, 4331 RM te Middelburg;

* Aan de huiswerkklas coördinator mw. Strobos te geven op school (lokaal 207)

 

Het inschrijfformulier kunt u downloaden via de link: http://studiepro.nl/huiswerkbegeleiding-vlissingen/

Of ophalen bij de huiswerkklas-coördinator mw. Strobos op dinsdag, woensdag of donderdag na het 6e lesuur in het lokaal 207.

 

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met mw. Strobos

Tel: 0638689549        E-mail: bestevaer@studiepro.nl

of

Mevrouw S. Adriaanse, ondersteuningscoördinator CSW Bestevaêr 

e-mail: ade@cswalcheren.nl.