Je voelt je thuis op CSW Toorop

Denk jij erover om naar CSW Toorop te komen? Welkom! Wij zijn een gezellige en uitdagende VMBO-school waar jij je talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Je leert vooral door dingen te doen en te ervaren. Je kan kiezen uit veel leuke praktische vakken. 

CSW Toorop is een school waar je de aandacht krijgt die je nodig hebt. 

We vinden het belangrijk dat jij je veilig en gelukkig voelt op school. Je komt dan ook op een kleine school van ongeveer driehonderd leerlingen. Met behulp van je leraren en je mentor ontdek je je talent en leer je hoe je dat talent al tijdens je schooltijd kunt gebruiken. We zijn een kleine school, dus kennen de leerlingen ons en wij kennen de leerlingen. Opgaan in de massa, daarvan is geen sprake! Je kunt op elk niveau beginnen. We hebben klassen VMBO-bk. 

 

Je werkt op een eigen iPad. Niet alleen omdat dat leuk is, maar vooral omdat we jou zo beter op je toekomst kunnen voorbereiden. Want multi-media zijn niet meer weg te denken uit de wereld van morgen, daar moet je vandaag mee aan de slag. Met ons lesprogramma lopen we voorop, maar we staan vooral naast je. Om je te helpen ontdekken waar je talenten liggen en waar je passie voor hebt. Om samen uit te vinden wat, maar ook wie je later wilt zijn! En om naast je eigen talenten ook die van anderen te leren kennen, om zo samen met plezier wijzer te worden. We kijken naar je uit!

 

Op CSW Toorop kun je terecht voor allerlei keuzemogelijkheden binnen het VMBO. In klas 1 en 2  kan je je talenten ontdekken en ontwikkelen in de Kookklas, de Natuurklas, de Techniekklas, de Sport & Gezondheidklas, de Animation & Gamedesignklas of de Kunstklas klas. Vanaf klas 3 volg je het examenprogramma Dienstverlening & Producten (D&P), Produceren, Installeren & Energie (PIE) of Zorg & Welzijn (ZW). Daarin kan je een uitgebreide keuze maken voor allerlei keuzevakken op het gebied van Ondernemen, Techniek, ICT of Zorg. 

 

Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt op CSW Toorop. Er is een uitgebreide introductieweek. Er is er veel tijd met je mentor en de andere docenten. Op CSW Toorop tel je mee. Op CSW Toorop kies je je eigen weg. Kom gauw eens langs, we laten het je graag zien!