Talent Klassen Toorop

Toorop Natuurklas

Hou je van dieren, of heb je groene vingers? Dan is de Natuurklas iets voor jou.

In de Natuurklas ben je bezig met de verzorging van huisdieren, ga je werken op de kinderboerderij, een manege, een boerderij of bij een dierenarts.  Ook kan je een moestuintje onderhouden, waardoor je de groentes die je hebt ingezaaid uiteindelijk kan oogsten en lekker kan klaarmaken in de keuken bij de Kookklas!

Toorop Kookklas

Hou je van lekker en gezond eten, maar vind je het vooral ook leuk om dat klaar te maken? Dan is de Kookklas iets voor jou. Eten is natuurlijk heel belangrijk in je dagelijks leven. Je kunt niet zonder. In de Kookklas ga je dan ook leren koken en het vervolgens lekker opeten. Maar bij koken komt meer kijken. Je gaat bijvoorbeeld kijken op een biologisch boerenbedrijf. Wat is gezond en wat is ongezond? Wat zijn calorieën en koolhydraten? Na deze Kookklas weet jij alles over lekker en gezond eten en of je een culinair talent bent.

Toorop Techniekklas

Heb je twee rechter handjes of wil je wel eens ontdekken of je die hebt? Vind je het leuk om dingen die kapot zijn te maken? Of haal je wel eens iets wat werkt uit elkaar om te kijken hoe het werkt? Dan is de Techniekklas iets voor jou. Zeker het  grote werk met professioneel gereedschap en machines komt aan bod, maar ook het fijnere werk met lampjes, schakelaars en batterijtjes of misschien wel Legoblokjes. Ook ga je op bezoek gaan naar een mooie bedrijf waar van allerlei interessants te zien is op het gebied van Techniek  

Toorop Styling&
performance klas

Hou je van mode?  Sta je wel eens voor de spiegel om te kijken welke kleding het beste past bij de dingen die je die dag gaat doen? Ben je geïnteresseerd in trends op het gebied van uiterlijk en make-up? Dan is de Design & Performance klas iets voor jou. Je gaat je verdiepen in de wereld van de mode en de uiterlijke verzorging. Daarbij gebruik je allerlei media, maar ga je ook de stad in om winkels te bekijken. Je gaat samen met je Talentklasgenoten een modeshow organiseren, waarin je misschien wel kleding showt die je zelf hebt ontworpen!

Toorop Media&
Gamemaker klas

Hou je van gamen? Ben je nieuwsgierig naar hoe zo’n game gemaakt wordt? Zou je zelf ook wel eens wat willen programmeren? Wil je ook andere interessante en leuke dingen doen met je Ipad of computer? Dan is de Media & Gamemaker klas iets voor jou. Je gaat aan de slag met allerlei interessante programma’s. Je maakt kennis met de basis van het programmeren en van het maken van een game. Je maakt Apps voor je telefoon of Ipad.  Ook ga je foto’s bewerken en zelfs een echte website bouwen.   

Toorop Kunstklas

Ben je creatief of wil je wel eens ontdekken of je creatief bent? Vind je het leuk om iets te schetsen, te tekenen, mooie foto’s te maken of gewoon iets nieuws te maken wat nog niet bestond? Dan is de Kunstklas iets voor jou. Je gaat allerlei kunst bekijken en vooral ook zelf dingen bedenken, ontwerpen en maken. Dat doe je bijvoorbeeld door te tekenen, te fotograferen of door iets ruimtelijks te maken. Uiteindelijk mag je je werk presenteren in een tentoonstelling die je samen met je Talentklasgenoten organiseert en opzet. 

 

Toorop’s Got Talent!

Onze jaarlijkse talentenshow vol muziek en dans. Of werk je liever mee bij de geluidstechniek of het decor? Bekijk hier de supervette film van Toorop's Got Talent!