CSW Van de Perre

Modern, veilig en persoonlijk!

Kies je voor CSW Van de Perre? Dan kies je voor een moderne school met ontzettend veel keuze aan opleidingen en extra programma's. 

Je veilig voelen op school is één van de belangrijkste voorwaarden om je te kunnen ontwikkelen. Daarom besteden we veel persoonlijke aandacht aan jou en hoe het met je gaat. We kijken daarbij niet alleen naar je resultaten, maar vooral naar hoe jij je op school voelt. Heb je extra ondersteuning nodig? Geen probleem! Samen onderzoeken we welke ondersteuning je nodig hebt.

De iPad is daarbij een handig leermiddel. Veel leermethodes op de iPad zijn modern en interactief. Ze bereiden je voor op de op de wereld van nu en op de toekomst. De 21st century skills zoals samenwerken, creativiteit, kritisch denken en ict-vaardigheden horen daar zeker bij! "Met de iPad heb je altijd alle boeken en verslagen bij je"

Ontdek je talent en word wie je bent

CSW helpt je te ontdekken wat jouw talenten zijn! Waar ben je goed in, wat heeft je interesse? Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden en kansen die bij jou passen. Daarom kun je kiezen uit allerlei niveaus, klassen, Talent Specials, extra vakken en verdiepende programma's.

De naam: Van de Perre

De CSW-locatie aan de Griffioenstraat in Middelburg draagt de naam van Johan Adriaen van de Perre (1738 - 1790). Deze Zeeuwse regent uit Middelburg was van grote betekenis voor de natuurwetenschappen. Hij was oprichter van genootschappen en ambitieus onderzoeker. Ook CSW Van de Perre is ambitieus en heeft als Universum School speciale aandacht voor de wetenschap.