Onderwijs Van de Perre

Naar welke brugklas ga jij?

Op CSW Van de Perre kun je kiezen voor de brugklassen:

In de brugklas krijg je naast je gewone vakken met je klas ook de mogelijkheid om zelf te kiezen voor een Talent Special. Talent Special programma's passen bij jouw talenten en jouw interesses. Tijdens deze uren word je ingedeeld bij leerlingen met dezelfde interesses als jij en zit je met mavo, havo en vwo leerlingen bij elkaar. Zo leer je heel veel leerlingen kennen!

Gymnasium vanaf klas 1

Wist je dat CSW van de Perre het grootste gymnasium van Zeeland is? Daarnaast zijn we ook de enige school op Walcheren met een aparte gymnasiumbrugklas en daar zijn we best trots op! Gymnasiumdagen, excursies, Grieks en Latijn, een Rome reis of het werken aan een tragedie; tijdens je gymnasiumopleiding ervaar je het allemaal zelf. Aan het eind van je schoolcarrière heb je een gymnasiumdiploma verdiend, het hoogste middelbare schooldioploma dat je in Nederland kunt behalen!

Tweetalig Onderwijs

CSW Van de Perre is een officieel erkende TTO school. Daarnaast is CSW de enige school op Walcheren waar je ook in de bovenbouw kunt kiezen voor het TTO programma.

TTO betekent TweeTalig Onderwijs. In klas 1 TTO atheneum of TTO gymnasium volg je 50% van je lessen in het Engels én krijg je een extra uur Engels. Voor je het weet droom en denk je in het Engels. Met excursies naar Dover, uitwisselingsprogramma's en extra programma's als EUmind word je in international sferen gebracht. TTO-G is dé opleiding als je op alle terreinen uitgedaagd wil worden.

Klik hier voor de lestijden van Van de Perre