CSW Arts & Culture

Talent Special

Arts & Culture

 

 

 

 

 

Is dansen, rappen of tekenen jouw ding?

Sta je graag op het podium of achter de schermen om een voorstelling te maken?

Ben je nieuwsgierig naar kunst en cultuur van vroeger en nu, van ver weg en dichtbij?

Dan is de talentspecial Arts & Culture echt iets voor jou.

Leer je talent kennen en verbeteren.  

Word zo één van onze cultuurspecialisten!

Deze Special levert het certificaat Cultuurspecialist op.

 

Gevels tekenen

 

In het centrum van Middelburg ga je op zoek naar een mooi oud gebouw. Je kiest een gevel uit die je graag wilt tekenen en hiervan maak je ter plekke, buiten dus, een schets. De schets ga je uitwerken in houtskool.

Je werkt vooral buiten. Je leert om met behulp van je potlood een gebouw op te meten en op papier te zetten zodat de verhoudingen kloppen. Het uitwerken in houtskool is een techniek die je snel onder de knie kunt krijgen en die een prachtig resultaat op zal leveren.

Songwriting

 

Ben jij ook zo gek op muziek en de mooie teksten die erbij horen? Zou jij graag teksten willen schrijven voor de grote sterren? Dan is dit je kans! Bij songwriting maak je een tekst bij je eigen song.

Het leuke aan schrijven is dat er geen regels zijn, niks moet, alles mag. Je klasgenoten geven hun mening over jouw resultaat.

Ontdek je talent bij songwriting en wie weet schrijf jij binnenkort voor een van de grote muzieksterren!

Sprekende beelden

 

Wel eens voor een schilderij gestaan en je afgevraagd op wie die mooie dame verliefd is geweest? Of misschien had je wel in die foto willen verdwijnen en aan boord willen stappen van dat schip dat klaar ligt om te vertrekken?

Beelden, schilderijen en foto's kunnen je meenemen in een spannend verhaal dat je zelf mag verzinnen. Dit verhaal ga je opschrijven en bewerken tot een mini-dramaproductie.

Eindresultaat: een spannende film of een ontroerend toneelstuk, in elk geval is het resultaat nooit eerder vertoond en uniek.