CSW ICT & Media

Geweldig wat er met Informatie en Communicatie Technologie mogelijk is!
Vind jij dat ook? Vast wel, want jullie generatie wordt vaak aangesproken als de “digitale generatie”.
Kijk ook maar eens om je heen, alles is steeds meer connected en toegankelijk, waar en wanneer je maar wilt!

Of het nu gaat om even een tweet te sturen en facebook te checken op je smartphone of je huiswerk online te maken op je iPad, het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend te zijn. Bedenk wel dat de iPad nog maar 3 jaar bestaat!

 

En hoe ziet de toekomst er uit? Hoe communiceren we dan? Welke games zijn er dan en hoe game je? Schrijf je nog met een pen? Hebben we dan een oprolbare tablet? Bestaat de tv nog zoals we die kennen? Kan iedereen goed met de nieuwe technieken en informatie omgaan? Is iedereen mediawijs?

 

Bestaat facebook nog?
Eén ding is zeker, over vijf of zes jaar, als jij CSW verlaat met een diploma op zak, ziet de wereld er op ICT- en mediagebied heel anders uit dan nu. Net zoals de wereld van 5 jaar geleden al weer heel anders is dan nu.

In de Talent Special ICT & Media gaan we uiteraard in op de ontwikkelingen in ICT & Media. Als ICT & Media specialist moet je op de hoogte zijn van de laatste trends!
Die trends houden we natuurlijk ook in het oog als we aan de slag gaan met de onderwerpen waarop jij je gaat specialiseren.

- Multimedia specialist
- Apps & Games developer
- Web designer
- Mediawijs expert
 

We zien jullie graag bij de Talent Special ICT. En wat ons betreft is het tweerichtingsverkeer: jullie leren van ons, maar wij, de “oudere generatie” kunnen ook veel van jullie leren ;-) 

Neem ook eens een kijkje op onze speciale CSW ICT & Media website!!