Werken bij CSW

Werk je bij CSW, dan maak je deel uit van een organisatie die volop in beweging is. Het onderwijs is altijd in ontwikkeling en kan op veel belangstelling rekenen.

CSW is een brede scholengemeenschap. Onze school is een leer- en oefenplaats, waar elke leerling zich met zijn of haar talenten kan ontwikkelen. We leiden leerlingen op met het doel dat zij gediplomeerd onze school verlaten en goed voorbereid zijn op het vervolgonderwijs. Wij vinden het heel vanzelfsprekend dat onze leerlingen het allerbeste kunnen verwachten. CSW voert een professioneel en integraal personeelsbeleid, waarbij de afdeling Personeel & Organisatie functioneert als een ‘open servicecentrum’ voor alle medewerkers. De capaciteiten van onze medewerkers zijn de belangrijkste hulpbron van de school. Iedere docent wordt minimaal een jaar intensief begeleid door een begeleider op coach. Jaarlijks wordt er met iedere medewerker een functioneringsgesprek gevoerd en is er voldoende ruimte voor het persoonlijk ontwikkelingsplan. De CSW kent aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Goede onderlinge omgang, duidelijke afspraken en een professionele cultuur zorgen ervoor dat het plezierig is om op CSW te werken.

Op onze school werken ca. 250 medewerkers. Interesse? Neem een kijkje bij onze vacatures!