Naar CSW

Welkom op CSW!

CSW is een moderne school waar gewerkt wordt met moderne leermiddelen zoals de iPad. Naast je "gewone" lessen kan je op CSW kiezen uit Talent Specials en Talent Colleges. Op deze site vind je daarover meer informatie.

Ontdek je talent en word wie je bent!

CSW vindt het belangrijk dat er voor iedere leerling iets te kiezen valt. In de brugklas zit je samen met leerlingen die hetzelfde niveau hebben als jij. Bij de Talent specials zit je samen met leerlingen die dezelfde interesse hebben als jij, mavo, havo en vwo door elkaar! Op CSW Toorop zit je in Talentklassen.

Of je nu sportklas wilt doen of ICT en Media, gymnasium, mavo of vmbo, op CSW willen we je gewoon graag helpen om te worden wie je echt bent! Samen gaan we op zoek naar wat jouw talenten zijn, zodat je die verder kan ontwikkelen. Jouw talenten, maar ook die van de kinderen om je heen. Leren en ontdekken doe je samen!

Aandacht voor jou en de ander!

Bij CSW sta je niet alleen en leren we je ook naar anderen om te kijken. Voor mensen die het zwaarder hebben, organiseren we regelmatig Goede Doelen acties, zoals ZipYourLip, DanceForLife en DanceForFun. Op onze Facebook pagina's en op Instagram zijn genoeg leuke foto's en filmpjes te vinden van deze acties. CSW staat bekend als een actieve Goede Doelen school. Dat past helemaal bij onze identiteit. Anderen helpen en respecteren, daar word je gelukkig van!