Een goede start

De komende periode is een leuke en spannende tijd voor je! In groep 8 doe je verschillende testen om te kijken welke brugklas het beste bij je past. Ook ga je uitzoeken op welke middelbare school jij je het beste thuis voelt. Op CSW kan je op verschillende momenten kennis maken met de school.

Kom je ook? 

Januari/februari

Op onze site kun je je aanmelden voor de voorlichtingsavonden. Voor ouders wordt er een online voorlichting aangeboden en leerlingen krijgen na aanmelding een kennismakingspakket gemaild! Ouders krijgen enkele dagen voor de voorlichtingsavond een link gemaild zodat zij de online-voorlichting kunnen volgen. Tijdens de presentatie loopt ook een livechat met de mogelijkheid om vragen te stellen.

Februari/maart

In februari zijn normaal gesproken de Open Dagen. In verband met Corona kunnen deze in ieder geval voor ouders helaas niet doorgaan. Dit is de reden dat we een virtuele tour hebben gemaakt om het gebouw een beetje te leren kennen en een film hebben gemaakt om de sfeer op onze school te proeven.  

Voor leerlingen wordt er heel misschien wel een Open Dag georganiseerd met minilesjes, verschillende proefjes bij biologie, natuur- en scheikunde, een kennismaking met de Talent Specials en nog veel meer. Als het dit schooljaar door Corona niet door kan gaan bedenken we een andere manier om je beter met CSW kennis te laten maken! 

In maart maak je jouw keuze voor je nieuwe school. Bedenk goed wat je wil en praat met je juf/meester, met je ouders/verzorgers en met bekenden om de beste keuze te maken. 

April/Mei

Als je kiest voor CSW word je rond deze periode uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op school. Je mag dan ook aangeven bij wie je graag in de klas wilt komen. 

Juni

In juni of juli ontmoet je tijdens de kennismakingsmiddag je nieuwe klas en mentor. En als het weer mag kom je 3 woensdagmiddagen op school om actief aan de slag te gaan met de Talent Specials en Talent Colleges. 

Na de zomervakantie starten we echt, met de introductiedagen.