Een goede start

De komende periode is een leuke en spannende tijd voor je! In groep 8 doe je verschillende testen om te kijken welke brugklas het beste bij je past. Ook ga je uitzoeken op welke middelbare school jij je het beste thuis voelt. Op CSW kan je op verschillende momenten kennis maken met de school.

Kom je ook?

 

Januari/februari

In december ontvangen alle ouders van de leerlingen groep 8 een informatiebrief met daarin de uitnodiging voor onze voorlichtingsavonden. De data kunt u vinden op deze pagina.

Februari/maart

In februari zijn de Open Dagen.  

Voor leerlingen wordt er een Open Dag georganiseerd met minilesjes, verschillende proefjes bij biologie, natuur- en scheikunde, een kennismaking met de Talent Specials en nog veel meer. 

In maart maak je jouw keuze voor je nieuwe school. Bedenk goed wat je wil en praat met je juf/meester, met je ouders/verzorgers en met bekenden om de beste keuze te maken. 

April/Mei

Als je kiest voor CSW word je rond deze periode uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op school. Je mag dan ook aangeven bij wie je graag in de klas wilt komen. 

Juni

Op woensdag 22 juni ontmoet je tijdens de kennismakingsmiddag je nieuwe klas en mentor. Er zijn 2 woensdagmiddagen op school om actief aan de slag te gaan met de Talent Specials en Talent Colleges. 

Na de zomervakantie starten we echt, met de introductiedagen.