Een goede start

De komende periode is een leuke en spannende tijd voor je! In groep 8 doe je verschillende testen om te kijken welke brugklas het beste bij je past. Ook ga je uitzoeken op welke middelbare school jij je het beste thuis voelt. Op CSW kan je op verschillende momenten kennis maken met de school.

Kom je ook? 

Januari/februari

Kom samen met je ouders/verzorgers naar de voorlichtingsavonden. Dan krijg je informatie over de school, het onderwijs en de richtingen die worden aangeboden.  

Februari/maart

Bezoek onze Open Dagen. De Open dagen zijn dé gelegenheid om CSW beter te leren kennen. Door minilesjes, het gebouw te verkennen en vragen te stellen aan leraren en leerlingen krijg je een goed beeld van CSW.

In maart maak je jouw keuze voor je nieuwe school. Bedenk goed wat je wilt en praat met je juf/meester, met je ouders/verzorgers en met bekenden om de beste keuze te maken.

April/Mei

Als je kiest voor CSW word je rond deze periode uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op school. Je mag dan ook aangeven bij wie je graag in de klas wilt komen.

Juni

In juni ontmoet je tijdens de kennismakingsmiddag je nieuwe klas en mentor. En kom je 3 woensdagmiddagen op school om actief aan de slag te gaan met de Talent Specials en Talent Colleges.

Na de zomervakantie starten we echt, met de introductiedagen.