Erasmus Accreditatie voor CSW

CSW heeft een Erasmus Accreditatie behaald. Hiermee kan de school (minimaal) tot 2027 eenvoudiger subsidie aanvragen voor internationale activiteiten zoals uitwisselingen. ''De accreditatie laat zien dat we duidelijke en toekomstbestendige plannen hebben voor internationalisering'', aldus docent Leen Vink.

Zowel vorig als dit schooljaar vinden er diverse internationale activiteiten plaats. Zo verbleef een groep Van de Perre-leerlingen in januari onder leiding van drie docenten in Mumbai en bezocht een groep Toorop Talent College-leerlingen met twee docenten de Spaanse stad Hellín. Vorig jaar vonden er al uitwisselingen plaats met scholen in Huesca (Spanje) en La Spezia (Italië). ''We vinden het belangrijk dat onze leerlingen en docenten internationale ervaringen opdoen'', verklaart Vink. ''Daarom zijn we erg blij met deze erkenning.''

Erasmus+
De accreditatie is toegekend door Erasmus+, het Europees subsidieprogramma voor onderwijs, training, jeugd en sport. Het doel van het programma is een bijdrage te leveren aan economische groei, werkgelegenheid, gelijke kansen en inclusie in Europa.

Erasmusploeg