Samenwerkingsverbanden

CSW werkt intensief samen binnen de volgende samenwerkingsverbanden:

(Via een klik op het logo wordt u doorgelinkt naar de website)

ZeeProf is het professionaliseringsplatform van en voor alle Zeeuwse scholen in het VO, MBO en het HBO.

Diensten Centrum Onderwijs (DCO Platform Zeeland) is een netwerk van 15 onderwijsinstellingen, gericht op kennisuitwisseling en efficiency.

De ZAOS is een opleidingsschool waarin studenten een duaal opleidingstraject volgen met als doel docent te worden op een middelbare school of vakopleiding in Zeeland.

PVOW (Passend Voortgezet Onderwijs Walcheren) staat voor “goed voortgezet onderwijs” voor alle leerlingen, woonachtig op Walcheren. In totaal maken 3 scholen voor voortgezet onderwijs, 1 school voor praktijkonderwijs en 3 scholen voor speciaal onderwijswijs deel uit van het samenwerkingsverband.