Modern, veilig en persoonlijk!

Kies je voor CSW Van de Perre? Dan kies je voor een moderne school met ontzettend veel keuze aan opleidingen en extra programma's.
Je veilig voelen op school is één van de belangrijkste voorwaarden om je te kunnen ontwikkelen. Daarom besteden we veel persoonlijke aandacht aan jou en hoe het met je gaat. We kijken daarbij niet alleen naar je resultaten, maar vooral naar hoe jij je op school voelt. Heb je extra ondersteuning nodig? Geen probleem! Samen onderzoeken we welke ondersteuning je nodig hebt.
De iPad is daarbij een handig leermiddel. Veel leermethodes op de iPad zijn modern en interactief. Ze bereiden je voor op de op de wereld van nu en op de toekomst. De 21st century skills zoals samenwerken, creativiteit, kritisch denken en ict-vaardigheden horen daar zeker bij! "Met de iPad heb je altijd alle boeken en verslagen bij je"

 

De naam: Van de Perre
De CSW-vestiging aan de Griffioenstraat in Middelburg draagt de naam van Johan Adriaen van de Perre (1738 - 1790). Deze Zeeuwse regent uit Middelburg was van grote betekenis voor de natuurwetenschappen. Hij was oprichter van genootschappen en ambitieus onderzoeker. Ook CSW Van de Perre is ambitieus en helpt jou je ambities waar te maken!

Contact CSW Van de Perre

Image 4

Griffioenstraat 17
4334 BK Middelburg
Nederland