Toorop natuurklas

Hou je van dieren, of heb je groene vingers? Dan is de Natuurklas iets voor jou.

In de Natuurklas ben je bezig met de verzorging van huisdieren, ga je werken op de kinderboerderij, een manege, een boerderij of bij een dierenarts.  Ook kan je een moestuintje onderhouden, waardoor je de groentes die je hebt ingezaaid uiteindelijk kan oogsten en lekker kan klaarmaken in de keuken bij de Kookklas!

Klik hier voor een trailer van onze Natuurklas.

Toorop Kookklas

Hou je van lekker en gezond eten, maar vind je het vooral ook leuk om dat klaar te maken? Dan is de Kookklas iets voor jou. Eten is natuurlijk heel belangrijk in je dagelijks leven. Je kunt niet zonder. In de Kookklas ga je dan ook leren koken en het vervolgens lekker opeten. Maar bij koken komt meer kijken. Je gaat bijvoorbeeld kijken op een biologisch boerenbedrijf. Wat is gezond en wat is ongezond? Wat zijn calorieën en koolhydraten? Na deze Kookklas weet jij alles over lekker en gezond eten en of je een culinair talent bent.

Klik hier voor een trailer van onze Kookklas

Toorop Techniekklas

Heb je twee rechter handjes of wil je wel eens ontdekken of je die hebt? Vind je het leuk om dingen die kapot zijn te maken? Of haal je wel eens iets wat werkt uit elkaar om te kijken hoe het werkt? Dan is de Techniekklas iets voor jou. Zeker het  grote werk met professioneel gereedschap en machines komt aan bod, maar ook het fijnere werk met lampjes, schakelaars en batterijtjes of misschien wel Legoblokjes. Ook ga je op bezoek gaan naar een mooie bedrijf waar van allerlei interessants te zien is op het gebied van Techniek  

Klik hier voor een trailer van onze Techniekklas.

Toorop Sport & Gezondheidklas

Ben je sportief? Niet alleen in de zin van tegen je verlies kunnen, maar ook dat je van sport houdt? Dan is deze talentklas er echt één voor jou. Je gaat kennismaken met allerlei vormen van sport en bewegen om zo je talenten te ontdekken. Als je graag en vaak sport dan weet je ook hoe belangrijk het is dat je gezond bent. Daarom ga je in deze talentklas naast veel sporten ook van alles leren over een gezonde lifestyle. Want als je goed voor je lijf zorgt dan kan je zo plezierig mogelijk en zo goed mogelijk sporten, op welk niveau dan ook.   

Klik hier voor een trailer van onze Sport & Gezondheidklas

Toorop Animation & Gamedesignklas

Werk je graag met de computer? Kijk je graag animatiefilmpjes en game je graag? Leuk, maar wanneer je ook benieuwd bent hoe filmpjes of games worden gemaakt, of sterker nog, zelf wilt leren hoe je ze kunt maken, dan is deze talentklas iets voor jou. Je bouwt een script en je voert het uit. Stap voor stap laat jij je helden tot leven komen en doen wat jij bedacht hebt.

Action! Play the game!  

Klik hier voor een trailer van onze Animation & Gamedesignklas

Toorop Kunstklas

Ben je creatief of wil je wel eens ontdekken of je creatief bent? Vind je het leuk om iets te schetsen, te tekenen, mooie foto’s te maken of gewoon iets nieuws te maken wat nog niet bestond? Dan is de Kunstklas iets voor jou. Je gaat allerlei kunst bekijken en vooral ook zelf dingen bedenken, ontwerpen en maken. Dat doe je bijvoorbeeld door te tekenen, te fotograferen of door iets ruimtelijks te maken. Uiteindelijk mag je je werk presenteren in een tentoonstelling die je samen met je Talentklasgenoten organiseert en opzet. 

Klik hier voor een trailer van onze Kunstklas.

 

Video

Toorop's Got Talent

Onze jaarlijkse talentenshow vol muziek en dans. Of werk je liever mee bij de geluidstechniek of het decor? Bekijk hier de supervette film van Toorop's Got Talent.