Marvellous

Vijf leerlingen van de eerste klas (Anna, Femke, Liselore, Loïs en Fay) waren op woensdag 30 januari ’s avonds in onze mooie stadsschouwburg om de musical Marvellous te bekijken. De kaarten voor deze spetterende show waren beschikbaar gesteld door Bart Hill van Zeelandtheaters.

Het was de eerste prijs voor de wedstrijd van de module Sprekende Beelden (Talent Special Arts&Culture). De meiden hadden een mini-musical gemaakt met als vertrekpunt het schilderij De aardappeleters van Vincent van Gogh. In tien minuten tijd gingen ze van een armoedig huis via de haven naar een woeste zee en wisten ze zich te redden van een onbewoond eiland.

De musical Marvellous was ook zo spectaculair. Vanaf de eerste scène werden we meegesleept in een episch verhaal, de strijd tussen goed en kwaad en de mens. De special effects en de muziek maakten deze show een feest om naar te kijken.

Recensies van de leerlingen:

Anna: Ik vond het super spannend en ook grappig!

Femke: Door alle lichtjes werd alles nog spectaculairder dan het al was en het was ook heel grappig gespeeld!!

Loïs: Ik vond het een leuke ervaring en tof om een keer mee te maken.

Liselore: Ik vond de voorstelling erg verrassend, grappig en spannend, het houdt in hoe het is om een superheld te zijn.

Fay: Het was een leuke ervaring om te zien hoe professionele acteurs en actrices een musical uitvoeren en ik heb er zeker wat van geleerd!